Hva gjør oss unike?

Personal

Det fungerer best hvis du prøver selv. Dette kan du gjøre gratis ved å klikke her.

Det koster deg derfor ikke noe å finne ut hva som gjør oss unike og bedre enn andre.

Vi vil likevel nevne noen punkter som har bidratt til at 10 av Norges 10 største byggefirmaer har valgt våre tjenester og byggeinformasjon:


  • Du blir kunde hos et firma som leder an i utviklingen, og som opplever en helt overlegen vekst når det gjelder byggeinformasjon om byggeprosjekter.
  • Du velger oss på grunn av våre målrettede medarbeidere, som samler inn informasjon, utvikler, skaper og selger tjenestene og gjør oss unike og bedre enn andre.
  • Du blir kunde hos en aktør som har en unik plattform for informanter og for innsamling av informasjon - Byggenorge.no. Korrektur med e-post, kvalitetssikring på nettet og nyttige gratistjenester til våre informanter er noe av det som vi har vært alene om å tilby.
  • Du bruker tjenester som er utviklet et firma som var først ute med å tilby byggeinformasjon på nettet.
  • Antagelig bruker du verdens mest brukertilpassede byggeinformasjonstjenester.
  • Du får hjelp til å komme i gang, kostnadsfri telefonsupport og kostnadsfri brukeropplæring.
  • Du får en forretningspartner som er opptatt av et langsiktig samarbeid.

Les gjerne mer om våre kundeundersøkelser og om hva våre fornøyde kunder sier ved å klikke her.

Vår mission

De som besøker eller møter oss, forteller ofte at det er noe spesielt med oss. Mange bruker ord som gjestfrie, åpne, glade og positive når de prøver å sette ord på det. I bunn og grunn dreier det seg om det vi gjerne kaller Norge Bygges-ånden, og som gjør oss unike og bedre enn andre.

Vi jobber svært målrettet både individuelt, som avdeling og som en samlet organisasjon når det gjelder så vel harde operative mål som myke atferdsmål og vurderingsgrunnlag. Vi er også svært opptatt av å ha det moro på jobben. Når vi søker etter medarbeidere, er det derfor glade, modige, åpne og positive mennesker vi ansetter. Vi stiller ikke samme krav til kundene våre. Derimot er vi overbevist om at vår væremåte mot deg som kunde og den nytte du har av oss, også gjør deg glad. Vi deler gjerne vår suksess og vår glede med kundene våre.