Om Norge Bygges

Personalen samlad

Vi er Byggenorges forretningskilde nummer en - den hyggelige og modige bedriften som skaper skreddersydde tjenester basert på byggeinformasjon fra våre daglige markedsundersøkelser.

Vi tilbyr deg og hele byggemarkedet bedre oversikt, en mer effektiv markedsføring, et unikt beslutningsgrunnlag og flere og bedre forretningsmuligheter.

Forretningsidéen har sitt utspring i Sverige med søsterselskapet Sverige Bygger i 1985. De var først i verden med byggfakta om byggeprosjekter på nettet. Norge Bygges ble opprettet i 2004, og allerede noen år senere utviklet vi oss til en lønnsom og ledende bedrift. Vi er et ambisiøst selskap med en moderne og åpen ledelse. Vi gjør alt selv - samler inn informasjon, utvikler tjenester, markedsfører og selger dem. Det som gjør oss unike og bedre enn andre, er derfor våre medarbeidere og den ånd som hersker blant dem - les mer om ånden som råder hos Norge Bygges.

Vi er helt uslåelige når det gjelder oversikt over byggemarkedet, byggeprosjekter og anleggsprosjekter i hele Norge - fra boligprosjekter i Oslo til veiprosjekter i Tromsø. Du og bedriften din får hjelp med å nå de riktige beslutningstakerne ved riktig byggeprosjekt til riktig tidspunkt, slik at du kan påvirke og selge til en målgruppe som årlig tar beslutninger om nye byggeprosjekter og kjøper inn varer og tjenester for 150-200 milliarder kroner.

Dette kan vi gjøre på grunnlag av de markedsundersøkelsene vi gjennomfører daglig, der vi hele tiden følger opp planlagte og igangsatte byggeprosjekter, og finner ut hvem som bygger hva, hvor, når og hvordan. Fra de første utkastene og planlagte byggprosjektene til prosjekter som prosjekteres, er ute på anbud eller som er anskaffet. Les mer om vår innsamling av informasjon her.

Vil du vite hva Norge bygger?
Hvilken del av byggemarkedet vil du vite mer om?

Klikk på ditt område for å få en gratis prøveinnlogging.

Hele Norge
Vår mission

Vi skal gjøre det enkelt for kundene våre å ta daglige og riktige forretningsbeslutninger, markedsføre seg på en effektiv måte og finne flere og bedre forretningsmuligheter.

Vår vision

Vi skal skape flere forretnings- muligheter og fremme flere beslutninger enn noen andre ved at vi daglig har en helt overlegen oversikt over bygge- og anleggs- prosjekter, og ved at vi følger hele byggeprosessen i jakten på relevante og forretningsmessige byggefakta.

Vi finns även i Norge