Fornøyde kunder

Kundesitat

"Vi begynte å ta i bruk Norge Bygges i oktober 2009. Det har bare vært en gledeshistorie helt fra starten av. Som helt ny i bransjen har jeg opparbeidet meg en rekordstor kundebase på rekordtid. Jeg kan med stor trygghet anbefale Norge Bygges, på grunn av deres gode priser og deres utmerkede service."

Joakim Karlsen
ThyssenKrupp Xervon Norway AS

"Norge Bygges er fremtiden for oss. Selgerne våre opplever at informasjonen er mer korrekt og utfyllende. Byggenorge.no er en strålende idé, som jeg tror styrker deres posisjon ytterligere i fremtiden. Ingen andre klarer å levere slik dere gjør."

Merete Christiansen
HMS-ansvarlig, Heras

"Ved første kontakt på prosjekt jeg fant hos Norge Bygges, viste det seg at utbyggeren manglet en entreprenør. Jeg varslet en entreprenør som allerede var kunde av meg, og han fikk oppdraget. Dermed fikk jeg materialleveransene til 4 eneboliger med opsjon på ytterligere 11 eneboliger. Dette ble umiddelbar suksess for meg, og båndene til min kunde ble ennå tettere etter dette!!"

Cato A. Fjeldstad
Selger, Maxbo Ødeby Lillestrøm

"Det skal lønne seg å drive seriøst i bygg- og anleggsbransjen! Leverandørregisteret StartBANK gir leverandørene en unik mulighet til å nå de fleste innkjøpsmiljøene innen bygg- og anleggsnæringen i en enkel operasjon. Ved å være registrert i dette systemet så har leverandøren sikret både eksisterende og potensielle kunder tilgang til oppdatert og relevant informasjon om selskapet og deres produkter og tjenester."

Dag Petter
StartBANK

Vår mission

92 prosent av kundene våre er fornøyd med tjenestens brukergrensesnitt.

98 prosent av kundene våre er fornøyd med vår service og kompetanse.

88 prosent av kundene våre er fornøyd med den informasjonen vi gir når det gjelder antall prosjekter

82 prosent av kundene våre er fornøyd med informasjonen vår og dens innhold og kvalitet.