Mine Forretningsmuligheter

Byggefakta på nettet som gir deg full kontroll og uslåelige forretningsmuligheter

Mine Forretningsmuligheter

"Vi begynte å ta i bruk Norge Bygges i oktober 2009. Det har bare vært en gledeshistorie helt fra starten av. Som helt ny i bransjen har jeg opparbeidet meg en rekordstor kundebase på rekordtid. Jeg kan med stor trygghet anbefale Norge Bygges, på grunn av deres gode priser og deres utmerkede service. "

Joakim Karlsen
ThyssenKrupp Xervon Norway AS

92 prosent av kundene våre er fornøyd med tjenestens brukergrensesnitt.

98 prosent av kundene våre er fornøyd med vår service og kompetanse.

88 prosent av kundene våre er fornøyd med den informasjonen vi gir når det gjelder antall prosjekter

82 prosent av kundene våre er fornøyd med informasjonen vår og dens innhold og kvalitet.

Vi tilbyr betydelig mer enn tradisjonell byggefakta

Gjør som 10 av Norges 10 største byggefirmaer - velg våre tjenester for å nå riktig person ved riktig byggeprosjekt til riktig tidspunkt. Du velger den som både var og fremdeles er størst innen byggeinformasjon på nettet. I 2010 tilbyr vi trolig verdens mest skreddersydde byggeinformasjons­tjeneste.

Du får oversikt over byggeprosjekter, byggefirmaer, anbud og anskaffelser på byggmarkedet - innenfor så vel privat som offentlig byggsektor. Mine Forretningsmuligheter inneholder bygginfo/byggfakta som gir deg uslåelige forretningsmuligheter ved hjelp av søke-, overvåkings- og hendelsestjenester som skreddersys etter ditt forretningsområde og dine behov.

Hvordan skreddersys informasjonen for deg?

Ved hjelp av vår daglige markedsundersøkelse, som vi gjennomfører kontinuerlig, følger vi opp planene, prosjekteringene, anbudene og anskaffelsene i privat og offentlig byggsektor og for hele landet. Vi vet hvem som bygger hva, hvor, når og hvordan. Med utgangspunkt i ditt forretningsområde og dine behov lager vi så informasjonsinnhold som hjelper deg å nå riktig beslutningstaker ved riktig byggeprosjekt til riktig tid.

Med Mine snarveier kan du dessuten selv skreddersy løsningen på nettet - les mer om Mine snarveier her.

Mer informasjon og valgmuligheter:

Mitt Norge Bygges

Opplysnings- og søkemotor med byggeprosjekt, byggfirma og beslutningstaker for deg som vil finne og gjøre flere og bedre forretninger.

CRM-integrasjoner, eksport og anropsfunksjoner

Vi løser alt fra enkle, men kraftige direkteanrop til avanserte CRM-integrasjoner. Vi har erfaring på integrasjon med de fleste CRM-systemer, men søk hjelp hos oss i tide! Vi tilbyr også eksportfunksjoner fra vår nettjeneste.

Excel-rapporter

Det inngår en standardrapport for Excel i Mitt Norge Bygges. Du har også mulighet til å skreddersy dine egne rapporter om du ønsker egne spesialløsninger.

Prøv gratis

Eksempel på funksjoner på nettet:

Søk
Søk etter byggeprosjekter og byggefirmaer i hele databasen.

Prosjekthendelser
Se siste nytt om byggeprosjekter som du abonnerer på - alt med utgangspunkt i den skreddersydde profilen vi har opprettet for deg. Tidlige prosjekter, prosjekter under prosjektering, prosjekter i anbudskjeden eller ferdig anskaffede prosjekter som har fått byggstart.

Bedriftshendelser
Se siste nytt om byggaktører som du vil ha oversikt over - byggherrer, konsulenter og entreprenører som det rapporteres om ved nye byggeprosjekter innenfor ditt forretningsområde.

Overvåking
Hold deg oppdatert om Byggenorge med våre overvåkingstjenester. Punktovervåk byggeprosjekter og byggefirmaer, lagre, legg inn merknader, sett påminnelser med mer.

Bedriftsanalyse
Hvem bruker hvem, og hvem blir brukt av hvem? Analyser bedriftens relasjoner med basis i vår database over alle byggeprosjekter. Se hvilke byggeprosjekter bedriften har, størrelse, type, byggstarter, geografisk spredning med mer.

Rangering
Topplisten hjelper deg så du raskt kan se hvilke firmaer som er mest aktive, eller som har størst byggverdi ut fra totale kostnadene for byggprosjektene deres. Den hjelper deg med å prioritere riktig bedrift i trefflistene over bedrifter.

Klicka här för att prova gratis